+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Canapele Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom New Signal Catalog 2023 Mobila VOX Dormitoare Le Comfort Flyer New Collection Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM New Letti 2022 Natuzzi Editions Natuzzi_Way_to_Relax_digital_version_2022

Loc perfect pentru o conversație confortabilă.

Mobilier Talento de Natuzzi EditionsDesignul perfect nu este o utopie dacă implementă cele mai îndrăznează şi originale soluţii.

Colecția de mobilier Natuzzi Editions Talento este concepută pentru a umple interiorul cu confortul casei, surprinzând printr-o combinație de funcționalitate ridicată și gust excelent. Piesa centrală a colecției este canapeaua Talento, care are un aspect retro cu ornamente din nuc care accentuează elegant conturul canapelei și picioarele înalte din metal. Colecția Talento este completată de un fotoliu, pe unul dintre panourile laterale ale căruia poți pune o cană din băutura ta preferată sau o carte.

Canapea și fotoliul Talento vă vor atrage atenția la prima vedere, deoarece întruchipează cele mai moderne soluții de design, combinând un concept estetic ridicat, o abundență de culori strălucitoare și materiale alese. Peste 60 de ani de experiență ai companiei italiene Natuzzi Editions ne-au permis să tratăm creația de mobilier ca pe o adevărată artă, care se manifestă prin prelucrarea virtuoasă a pielii, dând mobilierului un aspect rafinat și creând colecții unice. Vă puteți cufunda în lumea confortului și a liniștii acasă stând pe canapeaua Talento.

Faceți o alege excelentă de mobilier din edițiile natuzzi în salonul Domino din Chișinău!

Published date 2021-08-19