+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Signal Catalog 2024 Canapele Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS Flyer New Collection Natuzzi Editions Natuzzi_Way_to_Relax_digital_version_2022 Traveler Brochure EU version New Letti 2022 Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom New Signal Catalog 2023 Dormitoare Le Comfort VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM COM.PA.R Mobila VOX

Armonia se reflectă în fiecare detaliu!

 

 

 

 

 

 

În fiecare zi viața noastră de zi cu zi devine mai dinamică și stresantă.

 

Îți dorești să te întorci acolo, unde armonia se reflectă în fiecare detaliu, iar mintea se relaxează în confortul extrem?

Brandul Natuzzi Editions, corespunde acestei filozofii, fiind numiți ambasadori ai armoniei în lumea designului interior.

Anume de aceea, paturile de la fabrică italiană creează un dormitor armonios în care confortul se îmbină cu rafinamentul și materialele de înaltă calitate. La urma urmei, un somn bun înseamnă să fim în armonie cu noi înșine și în armonie cu lumea din jurul nostru.

Și designerii Natuzzi Editions înțeleg asta ca nimeni alții.

De aceea, paturile din această fabrică italiană creează un dormitor armonios în care confortul se îmbină cu rafinamentul și materialele de înaltă calitate.

Dorim să avem grijă de somnul tău împreună cu fabrica italiană și prin urmare,

TOATE paturile marca Natuzzi Editions au până la - 20 % reduceri

Lasă-ne noi să avem grijă de somnul tău. Cumpărați paturi de la Natuzzi Editions în Moldova exclusiv la Domino Salon de Mobilă

Published date 2023-02-06