+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Velit consectetur commodo morbi aliquet mattis ornare odio.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Canapele Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom Mobila VOX Mese și scaune Signal Dormitoare Le Comfort

Despre companie Domino

Ce transformă un spațiu închis, fără chip, într-o cameră de zi confortabilă, un birou elegant, un studiu sau o cameră de zi luxoasă? Mobila, desigur. Ea este cea care dă oricărei camere caracter, expresie, exclusivitate și, bineînțeles, dictează scopul.

 

De 25 de ani, salonul de mobilă DOMINO își ajută clienții să aleagă o „față”pentru încăperi de orice dimensiune și scop, oferind o gamă largă de cele mai variate dulapuri și mobilier tapițat.
   
Toata mobila este importata direct de la producatori, ceea ce ne permite sa oferim preturi foarte competitive cu o calitate decenta.

Atentie la fiecare client
Formăm un sortiment, concentrându-ne pe nevoile diferiților cumpărători. Domino oferă atât articole de interior de lux exclusive, cât și mobilier de înaltă calitate la un preț rezonabil. Fiecare cumpărător primește suport personal și are întotdeauna informații complete despre evoluția comenzii.

Comoditate
Cumpărarea de mobilier și accesorii este doar o mică parte din munca de a crea interiorul de vis. Oferim o gamă întreagă de servicii suplimentare:

  • Pregătim proiecte de interior
  • Organizam transferuri la cheie;
  • Oferim servicii de garanție și post-garanție.
  • Refacem mobilier folosind materiale si componente originale.
  • Serviciul „Montarea unei canapele”este disponibil.

Onestitate


Echipa Domino călătorește în mod regulat la fabricile partenerilor săi din Italia, aprofundând în detaliu specificul muncii lor. Întotdeauna le spunem clienților despre caracteristicile implicite ale mobilierului unei anumite fabrici. Nu avem o prioritate de brand:selectăm mobilier doar pe baza dorințelor clientului și a bugetului.

Fiabilitate
Lucrăm doar cu acele fabrici a căror calitate a produsului este fără îndoială. Toate comenzile vin cu o garanție de 1,5 ani.

Dezvoltare
Monitorizăm continuu tendințele pieței și participăm la expoziții internaționale din industrie. Luăm în considerare toate opiniile și comentariile cu privire la lucru pentru a face următoarea dvs. achiziție în Domino mai convenabilă. Suntem bucuroși să vă urăm bun venit în salonul nostru.

De unde să începi?

Vă invităm la salonul nostru, unde vă puteți familiariza cu mostre de mobilier italian de lux din orice fabrică, vă puteți așeza pe canapele și puteți ridica accesorii pentru interiorul dvs.  Într-o atmosferă confortabilă și prietenoasă, la ocafea cu ciocolată sau ceai, experții noștri se vor pune de acord cu tine asupra tuturor detaliilor de achiziție, livrare și asamblare a mobilierului.

advantage
Consultare
Peste 25 de ani de muncă, am acumulat o experiență extraordinară, care ne permite să înțelegem dorințele dumneavoastră cât mai precis posibil și să găsim rapid exact ceea ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă.
advantage
Selecția de modele
Alege un stil si model din cataloagele de pe site sau personal la salon. Cu siguranță vă vom spune despre posibilele nuanțe și particularități ale lucrului cu fiecare dintre fabrici, alegeți țesătura, umplutura, culoarea, accesoriile si alte detalii.
advantage
Ofertă comercială
Vă vom spune în detaliu din ce este alcătuit costul și vă vom îndruma în funcție de timpul de livrare. Cu siguranta iti vom oferi produse conexe daca ai uitat brusc ceva - o saltea pentru dormitor, accesorii pentru cresa sau bucatarie.
Echipa noastră
teammate
Irina Bahtiarova
DIRECTOR DE VÂNZĂRI
teammate
Svetlana Malin
ADMINISTRATOR SALON
teammate
Olga Dîgai
CONSULTANT – VÂNZĂTOR
teammate
Valentina Chitic
CONSULTANT - VÂNZĂTOR
teammate
Valentine Bondarenco
CONSULTANT – VÂNZĂTOR
teammate
Olga Konstaninov
CONSULTANT – VÂNZĂTOR
teammate
Oxana Roman
CONSULTANT - VÂNZĂTOR