+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Signal Catalog 2024 Canapele Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS Flyer New Collection Natuzzi Editions Natuzzi_Way_to_Relax_digital_version_2022 Traveler Brochure EU version New Letti 2022 Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom New Signal Catalog 2023 Dormitoare Le Comfort VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM COM.PA.R Mobila VOX

Expert Home

IRINA BAHTIAROVA, DIRECTOR DE VÂNZĂRI LA SALONUL DOMINO: DE 25 DE ANI AJUT OAMENII SĂ FACĂ ALEGEREA CORECTĂ ATUNCI CÂND CUMPĂRĂ MOBILIER TAPIȚAT.

Irina Bakhtiyarova

Există o canapea în fiecare casă din ziua de azi, fie că este vorba de un mic studio sau de un conac de lux. Cel puțin unul are un loc de onoare în camera de zi, unde devine centrul comunicării cu familia și prietenii. Și adesea există mai multe:  în bucătărie, în birou sau în camera copiilor. Chiar și în dormitor, un fotoliu confortabil ar fi foarte potrivit. Alegerea mobilierului tapițat nu este atât de ușoară pe cât pare la prima vedere. Există multe nuanțe care ar trebui luate în considerare, dar adesea consumatorii pur și simplu nu se gândesc la ele. Ca o consecință  —   alegerea greșită și dezamăgirea de la cumpărare.

Pentru a vă asigura că mobilierul vă v-a mulțumi mult timp și nu a avea probleme cu achiziția, vă spun la ce ar trebui să atrageți atenția atunci când alegeți o canapea:  O imagine în catalogul designerului de proiect sau al producătorului  —   nu este canapeaua care vi se potrivește. Permiteți-mi să vă spun așa:  pantofii de sport (o marcă bună) pot fi comandați online, dar pantofii model trebuie neapărat măsurați. Vă recomand cu tărie de caracter să vă cunoașteți personal "alesul". În showroom-urile noastre sunt întotdeauna peste 30 de modele disponibile și peste 100 de modele pe care le putem oferi la comandă.

 

 

 

 

 

Paturi italiana

 

 

Patul Galattico este eleganță și exclusivitate, proiectat de Claudio Bellini pentru colecția de dormitoare #NatuzziEditions.

Este recomandabil ca toți membrii familiei să participe la testarea confortului canapelei. De exemplu, dacă o fată fragilă își comandă singură o canapea (adesea cu ajutorul prietenei sale), atunci soțul ei mare și înalt s-ar putea simți inconfortabil încercând să se ridice de pe o canapea atât de elegantă, dar foarte joasă. Atunci când alegeți modelul potrivit, vă sugerez să țineți cont de obiceiurile și de numărul de membri ai familiei. Primul lucru pe care îl întreb nu este numărul de metri, ci câți oameni trebuie să fie cazați, cât de des vin oaspeții.

 

Fotoliu din piele italiană

Designul modern al fotoliului Istante și baza rotativă aduc stil italian și funcționalitate în interior.

Să te uiți la televizor, să citești o carte, să lucrezi la laptop, să iei cina cu un pahar de vin  —   noul tău "membru al familiei" ar trebui să fie capabil să facă totul și chiar, dacă este necesar, să se transforme într-un pat complet confortabil cu o saltea bună. Apropo, vă recomand cu tărie să vă gândiți cu atenție înainte de a comanda o canapea cu un mecanism de extensie. Este foarte obișnuit să iei o astfel de canapea în cazul în care vin musafiri.

 

Masă de cafea italiană

 

 

Low

Dacă acest lucru se întâmplă o dată sau de două ori pe an, este mai bine să renunțați la această funcție și să folosiți banii economisiți pentru a cumpăra accesorii:  o măsuță de cafea, un covor, o vază, o lampă de podea... O canapea fără o canapea extensibilă este mai ieftină, mai ușoară și, cel mai important, mai confortabilă. În ultimii ani, au apărut multe noutăți în ceea ce privește canapelele și fotoliile. Reclinerele sunt fotolii de relaxare care pot fi înclinate până la o poziție aproape orizontală cu ajutorul unui mecanism manual sau electric.

 

Paturi italiene în interior

Eliberați-vă de toate grijile și neliniștile în brațele lui Morfeo. Patul Morfeo vă va ajuta să faceți exact acest lucru. 

Un pat elegant confortabil va fi insula dvs. personală de liniște pentru mulți ani de acum încolo. Creați-vă propria realitate armonioasă cu mobilierul #NatuzziEditions.

În prezent, puteți controla separat șezutul, spătarul și tetiera datorită a 2 sau 3 motoare electrice. Comenzile tactile, un port USB și o baterie integrată pentru instalarea în mijlocul camerei, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare, toate acestea duc conceptul de confort la un nou nivel. Tapițeria este cel mai important detaliu atunci când alegeți o canapea sau un pat. Și în acest caz, este important să luați în considerare nevoile specifice ale familiei: copii mici, animale de companie, obiceiuri culinare și multe altele.

 

Scaun tapițat Italian

 

 

Fotoliul Botao de la #NatuzziEditions are o șezut larg capitonat și un spătar proiectat într —  un stil retro.

Veșnica dispută:  piele sau țesătură  —   nu există un câștigător. Pielea, ca material natural, poate fi restaurată. Cu cât se aplică mai puține tratamente de protecție pe piele, cu atât aceasta va prezenta mai multe urme ale vieții trecute a proprietarului  —   cicatrici, mușcături și alte semne. Nu trebuie să vă temeți de acest lucru, trebuie să îl înțelegeți. Țesăturile moderne, de înaltă tehnologie de la Natuzzi vor satisface cel mai exigent client. Catifea blândă, catifea brutală, Alcantara la modă, flock, jacquard, Chenille. Aș recomanda cu siguranță alegerea unor perne de accent, care să se potrivească cu culoarea covorului sau a perdelelor, ceea ce va spori individualitatea interiorului dumneavoastră.Bej canapea italiană

  Kartun  —  este o gamă de modele geometrice cu dimensiuni atent alese care permit o gamă largă de configurații.

 

 

Scaun neobișnuit



Fotoliul Calma combină curbele moi ale spătarului cu designul unghiular al cotierelor. 

 

 

 

 

 





Mese de cafea



Slancio simbolul stilului și confortului în performanțe impecabile. 





Canapea Natuzzi Editions






​Plăcerea are multe fețe, canapeaua #Solare de la #NatuzziEditions are la fel de multe. Poate fi mare sau mic, de colț sau chiar secțional  — totul depinde de dorințele dumneavoastră. Tetiera și suportul pentru picioare pot fi reglate în poziția optimă.

 

 

 

 

 
Catedra Spiritosa de Natuzzi Editions




Fotoliul Spiritosa  #NatuzziEditions cu spătarul său și liniile sale fluide, amintește de tendințele de design din anii 1950.




 

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ÎN SALONUL DOMINO PENTRU RESTUL "SECRETELOR". MII DE CLIENȚI MULȚUMIȚI SUNT MÂNDRIA ȘI BUCURIA NOASTRĂ!

Published date 2022-05-01