+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Signal Catalog 2024 Canapele Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS Flyer New Collection Natuzzi Editions Natuzzi_Way_to_Relax_digital_version_2022 Traveler Brochure EU version New Letti 2022 Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom New Signal Catalog 2023 Dormitoare Le Comfort VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM COM.PA.R Mobila VOX

Filozofia unui somn liniștit

Ce tip de pat alegem?

 

Mare paturi Italian

Dacă ne gândim la un bebeluș, cu toții înțelegem că somnul este de o importanță vitală în acel moment al vieții. Din păcate însă, la scurt timp după această etapă, abandonăm noțiunea că somnul este esențial. Știm chiar din cercetări că această neglijență a somnului este transmisă persoanelor din ce în ce mai tinere și acest lucru are un impact major asupra sănătății și bunăstării în viața adultă.

Astăzi avem peste 30.000 de studii care dezvăluie o vastă paletă de beneficii nocturne pe care somnul le oferă.

Fiecare proces din corp și fiecare acțiune a creierului este puternic îmbunătățită atunci când dormim și afectată în mod demonstrabil când nu dormim suficient. În societatea de astăzi, a devenit ceva comun să nu dormim suficient, iar atunci când o facem, să se întâmple ca somnul să nu fie de o foarte bună calitate. Cauzele pot fi nenumărate, printre ele numărându-se și calitatea neadecvată a locului de odihnă.

Este de o importanță majoră să faceți întotdeauna cercetare înainte de a achiziționa un pat, o somieră, o saltea sau lenjeria pentru pat, deoarece acestea pot avea un impact mare asupra calității somnului și a sănătății dumneavoastră generale. De aceea, este atât de important să alegeți cu grijă patul și salteaua care să se potrivească stilului dvs. de viață. La urma urmei, toți ne petrecem o mare parte din viață dormind. Patul trebuie să fie un loc pe care să îl adori.  Galattico  

Paturi verde în interior

 

Ce tip de pat să alegem?

Există tipuri de paturi și saltele pentru cei cu un somn usor, pentru cei care dorm adânc și pentru cei care se încadrează undeva la mijloc. Există paturi moderne, paturi tradiționale, paturi cu depozitare, paturi cu baldachin și multe altele. Suntem siguri că veți găsi unul care să corespundă preferințelor dvs.

Sunt multe criterii de luat în considerare atunci când alegeti tipul de pat.Gândiți-vă la dimensiunea camerei. Aveți spațiu pentru un pat mare sau un pat mai mic ar economisi spațiu pentru dulap, scaun sau birou?

Ar trebui să alegi cel mai mare pat care poate încăpea în cameră, lăsându-ți în același timp suficient spațiu pentru a-ți îndeplini confortabil sarcinile zilnice. Morfeo

Ați prefera un pat cu depozitare? Paturile cu depozitare au sertare sub pat, ceea ce elimină necesitatea unui șifonier în dormitor. Paturile cu depozitare oferă pur și simplu spațiu suplimentar pentru tot ceea ce doriți să depozitați în camera dvs. si nu doriți să fie la vedere. Gândiți-vă la haine în afara sezonului, lenjerie de pat și pături, jocuri de societate - orice.

De multe ori se întâmplă să luăm în calcul doar designul patului și felul cum va contura acesta camera respectivă. Un pat cu rama metalică va da un aer boem dormitorului, un pat din lemn masiv va înclina către un look clasic, pe când un pat tapițat va conferi spațiului un look metropolitan.

 

Căutați o piesă statement, luați în calcul un pat cu baldachin, cum ar fi patul din colecția VOX 4You.

 

Paturi cu rafturiAveți animale de companie și copii? Alegeți un pat mai apropiat de   sol dacă doriți ca copiii și animalele de companie să se poată urca cu   ușurință în pat. Sau alegeți un pat mai înalt dacă doriți ca spațiul să fie  doar pentru adulți.

Ai un studio care trebuie să îndeplinească funcția unui living pe timp   de zi și funcția unui dormitor pe timp de noapte? Sau ai des invitați   care stau peste noapte la tine?

Gândește-te la varianta unei canapele   extensibile, dar și aici trebuie să iei în calcul anumite criterii înainte de a alege canapeaua extensibilă perfectă pentru tine și nevoile tale: cât   de des o vei folosi, câte persoane o vor folosi etc.

Nu știi cum să faci   această alegere? Vino în showroomurile noastre și poartă o discuție cu consultanții noștri.

Ei vor știi exact la ce întrebări trebuie să îți răspunzi înainte de a alege canapeaua extensibilă și vor putea să te ghideze către alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Paturile pentru copii

Copiii au în general camere mai mici, care în sine pot pune probleme atunci când trebuie să alegi patul și încerci să găsești modalități de a depozita și obiectele lor de joacă.

Paturi supraetajat pentru copii

Multifuncționalitatea poate fi de multe ori soluția potrivită pentru camera copiilor, care trebuie de obicei să îndeplinească mai multe funcții decât un loc pentru ei unde să doarmă.

Există paturi multifuncționale care combină depozitarea cu locul de dormit și biroul sau locul de joacă.

Combinația de depozitare – pat – birou poate fi impusă de dimensiunea camerei, iar spațiul rămas poate da impresia de o cameră de două ori mai mare.

Dacă dormitorul copilului dvs.are dimensiuni mai mari, gândiți-vă și la varianta poziționării patului departe de perete. Folosirea patului pentru a ajuta la crearea zonelor în spațiu este o modalitate de a folosi camera mai productiv, deoarece sunt create trasee naturale de trecere prin poziționarea patului. Nest

De asemenea, copiii cresc într-un ritm incredibil, așa că rețineți acest lucru atunci când alegeți un pat. Există paturi reglabile care se modifica în funcție de înălțimea copiilor.

 

ALEGEREA CORECTA A PATULUI ESTE CHEIA PENTRU UN SOMN SANATOS!

 

 

 

Published date 2022-03-16