+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Signal Catalog 2024 Canapele Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS Flyer New Collection Natuzzi Editions Natuzzi_Way_to_Relax_digital_version_2022 Traveler Brochure EU version New Letti 2022 Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom New Signal Catalog 2023 Dormitoare Le Comfort VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM COM.PA.R Mobila VOX

Frumos și funcțional!

Idei De Interior Pentru Dormitor

Decorațiunile pentru dormitor ajută ca interiorul său confortabil să fie și mai personal. Există multe posibilități:  de la accesorii moi, textile, cutii decorative și mobilier atrăgător, până la accesorii florale.

 

Datorită accesoriilor și decorațiunilor, în dormitorul nostru pot predomina armonia liniștitoare sau un amestec confortabil și colorat. Gama de posibilități este cu adevărat largă, iar ce caracter dăm celui mai confortabil interior din toată casa depinde doar de noi. Vino la salonul nostru, vom ridica cele mai bune accesorii pentru tine și te vom ajuta cu alegerea mobilierului. Avem cele mai bune canapele italiene din Moldova! 

 

 

Iată 7 idei de decorațiuni pentru dormitor care cu siguranță vor deveni o inspirație valoroasă în crearea propriilor aranjamente

 

Dormitorul este negru cu bej

 

 

1. Decoratiuni moi pentru dormitor

Atunci când alegem decorațiuni pentru dormitor, să căutăm modalități de a-i sublinia caracterul confortabil. În primul rând, vor fi utile pernele moi și covoarele cu model, care ne vor invita la o odihnă fericită din pragul usii.

Haideți să asortăm accesoriile textile cu ideile noastre pentru interiorul dormitorului. Cand vrem sa ii adaugam putin mai multa culoare, sa alegem, de exemplu, perne care sa imbogateasca aranjamentul cu combinatii interesante de culori si modele neregulate. Totuși, dacă preferăm ca camera să fie mai liniștită, putem decora patul cu cuvertura întunecată Medea. Cu cusăturile sale de bun gust și un amestec de bumbac de înaltă calitate, arată extrem de elegant și va ajuta să invite în interior un pic de exclusivitate. Un carou clasic Como cu model herringbone va deveni, de asemenea, un accent ușor și universal. Va fi perfect mai ales in dormitoare luminoase si amenajari compuse in nuante de gri.

 

 

 

Dormitor alb și bej

 

2. Oglinda — clasica sau bine organizată

Oglinda din dormitor este un decor excepțional de inteligent:  luminează interiorul, îl mărește optic și îi îmbogățește funcțiile, devenind un asistent de nedespărțit pentru pregătirile zilnice de dimineață. Alegand o oglinda, putem ajusta forma acesteia la alte elemente ale amenajarii dormitorului.

Când avem mobilier cu marginile ușor rotunjite, optati pentru o oglindă rotundă să atârne pe perete. Totuși, dacă interiorul este dominat de margini simple și forme geometrice, putem alege o oglindă închisa într-un cadru dreptunghiular care să semene — de exemplu,cu eleganta oglindă Nate. Nimic nu te împiedică să faci invers. Totul depinde de efectul pe care vrem să-l obținem.

Cu ajutorul decoratiunilor putem modela spatiul dormitorului dupa propriile nevoi si gust. Și un astfel de cadru de oglindă ovală se va potrivi bine și în vecinătatea colțurilor unghiulare — le va înmuia expresia ascuțită. Oglinzile dreptunghiulare și pătrate vor funcționa bine în amenajările moderne, subliniind forma lor curată și simplă.  

 

 

 

Interiorul dormitorului alb

 

Un decor pentru dormitor care reflectă delicat razele soarelui poate servi și ca spațiu suplimentar pentru mărturiile tale preferate, cum ar fi produsele cosmetice sau bijuteriile. Organizatorul Mesh multifuncțional va fi perfect pentru acest rol. Este o oglindă inteligentă cu containere și cârlige care poate fi personalizată cu ușurință prin configurarea corectă a aranjamentului elementelor individuale. Va fi util mai ales in dormitoarele mici in care dorim sa amenajam un colt cu o masa de toaleta.  

 

3. Decorează – ți dormitorul cu amintiri

Pentru a face dormitorul nostru și mai personal, haideți să–i decorăm pereții cu fotografiile preferate care vor evoca în fiecare zi cele mai prețioase amintiri. Să ne jucăm cu forma și culoarea lor, creând o galerie sentimentală de amintiri de familie. Pozele pot fi agățate în diverse moduri — într-un interior elegant, să ne concentrăm pe un aranjament simplu și simetric. Într-un spațiu eclectic în care se întâmplă multe, le putem agăța la diferite înălțimi, experimentând dimensiunea și culoarea ramelor.  

Ramele colorate Levo, disponibile in doua variante: galben si albastru, vor fi perfecte pentru aranjamente pline de culori. Ramele Mun și Muno vor arăta frumos și pe pereții cu un finisaj elegant care combină culoarea lemnului deschis și negru expresiv. Fotografiile și graficele pot decora și o comodă de dormitor sau o noptieră. Pe ele pot fi așezate ramele din lemn Ciri, pe care le putem agăța oricând de perete, când dorim să facem o mică metamorfoză de aranjament.  

 

 

 

Decor De Perete Dormitor

 

4. Peretele dormitorului poate fi și decorul acestuia  

Unul dintre pereți poate deveni și un decor eficient al dormitorului — de exemplu, cel din spatele patului nostru. Tot ce trebuie să faci este să-l pictezi într-o culoare contrastantă care să-ți atragă atenția din momentul în care intri. De exemplu, negru expresiv, bleumarin intens sau închis, verde sticla va fi perfect pentru acest rol. Dacă vrem să subliniem caracterul romantic al dormitorului nostru, putem lua în considerare și un roșu îndrăzneț. Totuși, nu uitați să țineți cont de dimensiunea încăperii și de cantitatea de raze solare care cad în interior în timpul zilei.

Un perete mai întunecat va absorbi lumina și poate face optic mai mică camera noastră. Posibilitățile de aranjare nu se termină doar cu culori. Împreună cu pereții decorativi Kerradeco, putem decora pereții dormitorului cu modele și texturi originale. Să le adăugăm mai multă căldură alegând un sistem de perete din colecția Wood Line, referindu-ne la lemn cu motivul său, sau să invităm în interior motive moderne, energizante din colecția Graphics.  

 

 

 

 

 Decor Dormitor5. Cutii decorative

Un dormitor este un interior în care depozităm adesea cele mai valoroase comori, precum suveniruri de călătorie sau o colecție de bijuterii. Să le găsim un loc potrivit în cutii decorative. Acestea vor proteja articolele de praf și, în același timp, vor deveni un decor interior eficient.

Articolele mici preferate pot fi găzduite, de exemplu, de un recipient din sticlă Sevi cu compartimente separate convenabile sau un set de recipiente mici Muldo, al căror aspect poate fi adaptat cu ușurință la propriile nevoi.  

Există loc pentru articole ceva mai mari în cutiile Vento, Lombo și Semi. Fiecare dintre ele are un capac cu modele geometrice atrăgătoare care vor deveni un decor subtil pentru dormitor. Containerele cubice închise cu margini uzate delicat se vor potrivi perfect interioarelor cu spiritul trecutului.

 

 

 

Soluții neobișnuite pentru interior

 

6. Mobilier care atrage privirea

Dormitorul poate fi decorat și cu mobilierul în sine — alegând o formă originală sau o culoare neobișnuită, cu siguranță vor atrage atenția. Etajerele și rafturile suspendate care se împletesc ușor din colecția Ribbon sunt ceva potrivit pentru cei care doresc să introducă un pic de expresie artistică și ritm dinamic în colțurile lor confortabile. Acest mobilier arată foarte ușor cu forma sa sculpturală, dând o nouă expresie obiectelor așezate pe el.

Un accent interesant în interiorul dormitorului poate fi și un fotoliu confortabil. La ideile noastre de amenajare a unei camere confortabile, putem potrivi, de exemplu, fotoliul clasic, High Volt, sau fotoliul modern Milva cu picioare metalice rotunjite. Vor fi atrăgătoare nu numai prin forma lor interesantă, ci și prin culoarea lor. Nimic nu stă în calea decorarii fotoliului cu tapițerie moale scăldată în galben energizant sau roz pastel. Un scaun poate fi util și în dormitor-de ce nu! Atenția dvs. este o colecție de scaune

 

 

 

 

Dormitor Bej

7. Decoratiuni cu plante pentru dormitoare

Niciun dormitor nu se poate lipsi de plante. Ele aduc o atmosferă liniştitoare şi te ajută să dormi bine, purificând aerul de toxinele nocive. În funcție de cantitatea de lumină, putem plasa, de exemplu, o planta de aer extinsă, o monstera exotica sau o ferigă clasică în cameră. Alegerea este cu adevărat uriașă!

Pentru a face din plante un decor eficient al dormitorului, să căutăm ghivece decorative pentru ele. Ghivecele din ceramică cu modele vor oferi un accent cald, iar finisajul cărămidă al ghivecelor Redo se va potrivi perfect cu aranjamentul materialelor naturale. Plantele mai mari își pot găsi locul într-un coș rotund sau într-un suport mare din metal Abi.

Datorită unei game largi de accesorii pentru plante, putem realiza cu ușurință decorațiuni verzi în dormitor să se potrivească armonios cu celelalte elemente ale decorului acestuia.  

 

Published date 2022-05-04