+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Signal Catalog 2024 Canapele Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS Flyer New Collection Natuzzi Editions Natuzzi_Way_to_Relax_digital_version_2022 Traveler Brochure EU version New Letti 2022 Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom New Signal Catalog 2023 Dormitoare Le Comfort VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM COM.PA.R Mobila VOX

Home Trends 2023

 

 

 

Irina Bahtiarova, Director de vânzări Salon DOMINO:
„Canapele, fotoliile, mesele, covoarele și paturile creează o atmosferă de
bunăstare în care să vă bucurați de confort.

Veniți în vizită la Domino Salon de Mobilă – sunteți mereu bineveniți aici!”

 

 

 

 

„Atenția la lucrurile mărunte dă naștere perfecțiunii, dar perfecțiunea nu mai este un fleac” - Michelangelo Buonarotti. Compania Natuzzi Editions este 100% de acord cu citatul marelui clasic.
 

Produsele sale reflectă toate fațetele naturii umane, precum și emoțiile și schimbările care au loc în lumea din jurul nostru. De aceea, produsele companiei se potrivesc unic în orice interior.

Canapelele Natuzzi Editions sunt concepute pentru a aduce confort în viața ta. Un nivel înalt de calitate este atins prin lucru manual priceput. Compania a dezvoltat un know-haw unic și proiectează mobilier pentru casă de peste 60 de ani. Astfel, datorită dragostei pentru munca lor și tehnologiilor inovatoare, Natuzzi Editions produce produse de înaltă calitate, care vor satisface orice nevoie, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al confortului.

Salonul Domino are o gamă largă de mobilier de la Natuzzi Editions, care este adesea actualizată cu modele noi. Pentru a nu se pierde printre diversitatea lor, echipa noastră a pregătit TOPUL modelelor noi și preferate.