+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Signal Catalog 2024 Canapele Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS Flyer New Collection Natuzzi Editions Natuzzi_Way_to_Relax_digital_version_2022 Traveler Brochure EU version New Letti 2022 Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom New Signal Catalog 2023 Dormitoare Le Comfort VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM COM.PA.R Mobila VOX

Crează cu Vox

De la an la an, nevoia de autonomie a copilului crește, iar propria cameră a copilului începe să joace un rol din ce în ce mai important în viața lui. Amenajarea unui interior care să cucerească inima unui tânăr este o adevărată provocare. Iată câteva sfaturi de cum să amenajați camera unui băiat pentru a fi un spațiu sigur pentru dezvoltarea pasiunilor și intereselor sale. 

Интерьер детской комнаты

 

Când vine vorba de camera lor privată, un preșcolar poate fi la fel de exigent ca un adolescent. Nu e de mirare — camera lui își petrece cel mai mult timp. În primul rând, îl împarte între joacă și somn, apoi alocă momente din ce în ce mai lungi pentru învățare și hobby-ul emergent. Îmbinarea preferințelor adolescenților cu aspectele practice necesită multă gândire.

Gusturile unui copil evoluează rapid, iar schimbările frecvente de mobilier italiana sunt costisitoare și necesită timp. Iată câteva sfaturi care vor face ca camera unui băiat să rămână locul lui preferat din casă pentru mulți ani de acum înainte.
 

 

5 idei creative pentru o cameră de băiat

Indiferent de vârstă, ne place să fim într-un mediu confortabil și sigur. Așa că nu vă fie teamă să vă invitați fiul la o conversație și să întrebați despre așteptările lui de la camera lui. Înconjurat de obiecte apropiate lui, se va simți deosebit de confortabil și protejat.
Să ne ocupăm de baza practică și să lăsăm băiatul să stabilească detaliile care vor determina atmosfera din interior.
Drept urmare, decorul vâ va încânta atât cu funcționalitatea, cât și adaptarea la interesele proprietarului. Sprijinirea pasiunii unui copil de la o vârstă fragedă este tot ce poate face un părinte dedicat. In salonul DOMINO vei fi ajutat sa alegi mobila si accesoriile pentru camera copiilor de la renumitul producator polonez Vox.
Iată câteva idei de camere pentru adolescenți care să vă inspire. 

Idei de cameră pentru copii pentru un atlet

1. Camera unui mic atlet 

Tinerii pasionați de sport vor aprecia interiorul unde vor putea expune comori legate de activitățile lor preferate. În acest caz vă va ajuta rafturile deschise, cât și curelele de pe fața dulapurilor închise din colecția Young Users.

Articolele mai mari, cum ar fi un skateboard sau patine cu rotile, vor putea locui în măsuța – platformă spațioasă, care va servi și ca loc suplimentar atunci când coechipierii vor veni în vizită.

De asemenea, va fi util un panou metalic decorativ, gata să atașeze accesorii dedicate, iar placa Darts îl va distra atunci când vremea de afară nu este propice alergării după minge. Datorită planificatorului Memo Boy cu ștergere uscată, băiatul nu va uita de antrenamentul important. 

Idei la locul de muncă pentru copii

 

2. O cameră pentru un tânăr explorator și om de știință

Un interior amenajat corect va ajuta la trezirea curiozității copiilor față de lume. Inima camerei este biroul bilateral cu iluminare Spot cu un blat spatios care poate gazdui toate accesoriile utile tinerilor exploratori in implementarea ideilor indraznete. 

În mod ideal, biroul ar trebui situat chiar lângă fereastră. Lumina naturală ușurează concentrarea și adaugă energie. Sosirea amurgului nu trebuie să însemne sfârșitul schiței, ceea ce poate duce la o descoperire în știință în viitor. Este suficient să conectați iluminarea spațiului de lucru încorporat în cadrul mesei.

Un glob de plută poate sta, de asemenea, pe blatul mesei, încurajând băiatul să descopere noi pământuri. Un perete vopsit cu vopsea neagră cu efect de tablă și un set de cretă colorată va aduce, de asemenea, mult farmec în camera unui mic om de știință.

 

 

 

 

O cameră de joacă pentru un copil3. O cameră pentru joacă

Unii băieți sunt deosebit de dornici să petreacă timp cu prietenii lor. Merită să vă asigurați că camerele lor sunt propice pentru distracția fără griji. Să nu vă fie frică să introduceți culori vii în interior sub formă de accesorii ușor de înlocuit. Suprapunerile de benzi desenate pe fronturile de mobilier vor crea un întreg coerent cu grafică amuzantă care decorează camera. Apropo, ca bonus, vor proteja ușa mobilierului  împotriva zgârieturilor și murdăriei care pot apărea atunci când copiii împart momente fericite.

Păstrarea ordinii printre jocurile preferate ale copilului va fi facilitată de containere practice, împărțind spațiul de depozitare avut la îndemână. Băiatul va separa convenabil atât jocurile tradiționale de societate, cât și cele de împușcături, la care poate ajunge cel mai adesea cu prietenii săi. De asemenea, vor fi utile și cutiile colorate care pot găzdui jucării și gadgeturi, fiind un decor interior în sine. 

 

 

Interiorul unei camere pentru un muzician copil

 

4. O cameră pentru un tânăr artist

Unii copii își descoperă pasiunea pentru muzică la un moment dat. Merită să-i susținem dezvoltarea printr-o amenajare bine gândită a camerei. Atunci când alegeți mobilier, alegeți unul cu margini rotunjite, datorită căruia băiatul nu va primi un cucui în timpul unui solo energic.

Un adevărat centru de comandă va fi creat de patul Evolve, care poate fi acompaniată oricând de biroul mobil. Sertarele sale cu deschidere pe două părți și un raft cu compartimente vor găzdui difuzoare, căști și toate gadgeturile pe care viitorul membru al echipei și-ar dori să le aibă la îndemână.

Pentru ca colecția de viniluri sau cd-uri în continuă expansiune să nu ocupe spațiul destinat pentru haine în garderobă, merită să instalați un raft suspendat cu compartimente funcționale pe perete. 

 

 

Interiorul camerei unui adolescent

5. O cameră pentru un adolescent independent  

Unii copii își stabilesc limitele extrem de îndrăzneț. Merită să le ușureze procesul de intrare la vârsta adultă și să amenajeze un interior care se potrivește preferințelor lor.

Să nu vă fie frică să introduceți culori închise în camera băiatului, mai ales în armonie cu perioada rebelă din viața lui. Dacă avem grijă să le spargem cu accesorii strălucitoare, vom evita o atmosferă mohorâtă. Pernele moi și cuvertura de pat cu un model fin vor adăuga confort, precum și detalii din lemn, cum ar fi ceasul minimalist Pave. Merită să lăsați unul dintre pereți alb. Nu numai că vom mări optic interiorul, dar vom permite și adolescentului să se exprime prin afișe și fotografii atașate.

Comoda spațioasă Nest pe un cadru stabil va ajuta la ascunderea obiectelor apropiate inimii lui de vederea nedorită. Cutiile colorate care adună reviste preferate și alte obiecte mici legate de interesele băiatului vor ajuta la utilizarea practică a spațiului de sub mobilier. Dacă mărimea vă permite, merită să instalați și un televizor care să-i permită tânărului să-și petreacă serile în felul său.

 

 

 

Published date 2022-05-04