+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Canapele Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom Mobila VOX Mese și scaune Signal Dormitoare Le Comfort Flyer New Collection Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM New Signal Catalog 2022 New Letti 2022 Natuzzi Editions
Standard de confort absolut!

În lumea modernă, suntem înconjurați de un număr mare de lucruri standard făcute ca și cum ar fi copii carbon. Cu atât mai valoroase sunt piesele care au un design original și sunt realizate manual. Acestea includ și canapeaua Speranza.

Modelul dispune de multe caracteristici distinctive, pe care le veți aprecia cu siguranță. Și iată câteva dintre ele.

Confort cu un aspect luxos. Tetierele reglabile și cotierele largi cu brațe înalte asigură un confort perfect.

Cadru din lemn. Acest lucru contribuie la calitatea performanței și stă la baza conceptului de design.

Canapeaua pe picioare înalte și elegante nu împiedică o curățare temeinică. Și face ca interiorul să fie mai luminos, creând mai mult spațiu.

Perfecțiune structurală. Nu este vorba doar de conceptul general, ci și de detalii: liniile spătarelor și ale șezuturilor, forma pernelor.

Paleta de culori. Gama acestor canapele este caracterizată de culori subtile și neobișnuite, permițându-vă să creați un design unic pentru orice odaie.

Combinația tuturor avantajelor posibile: fidelitate față de tradiție, design rafinat, stil perfect și calitate impecabilă.

Cunoscătorii susțin în unanimitate că ar putea recunoaște o canapea Natuzzi Editions de toate celelalte doar stând pe ea. Aveti o posibilitate unica, numai in salonul nostru puteti de a alatura pe ele!

Mobila încetează să mai fie o piesă de mobilier și devine o reflectare a stilului dumneavoastră de viață, a perspectivelor și preferințelor. O parte a lumii în care să dăruiți, să creați, să iubiți și să trăiți pur și simplu.

Mobilierul Natuzzi Editions nu numai că adaugă eleganță unui interior, dar îi conferă proprietarului alura unui bun cunoscător al lucrurilor rafinate.

https://fb.watch/cKaGiYSaIa/

Published date 2022-05-01