+373 797 096 56
Напишите нам и мы Вам ответим:
Vrei să fii primul care află despre reduceri și promoții pentru acest produs? Lasă-ți contactele și noi Vă vom anunța imediat despre modificarea prețului.
Vă vom suna înapoi! Vă rugăm să lăsați datele dvs. de contact:
Alegeți catalogul
Signal Catalog 2024 Canapele Natuzzi Editions Dormitoare Natuzzi Editions Accesorii Natuzzi Editions FLYER SEMIA NATUZZI EDITIONS FLYER THE INSTINCT OF EXCELLENCE NATUZZI EDITIONS Flyer New Collection Natuzzi Editions Natuzzi_Way_to_Relax_digital_version_2022 Traveler Brochure EU version New Letti 2022 Natuzzi Editions Mese și scaune Altacom New Signal Catalog 2023 Dormitoare Le Comfort VOX NEW CREATIVE CATALOGUE NEW VOX CREATIVE SYSTEM COM.PA.R Mobila VOX

60 de ani Natuzzi

Pasquale Natuzzi

Legendara companie de mobilă Natuzzi —  liderul mondial în domeniul mobilierului tapițat. Cuvinte precum inovație și tehnologie devin sinonime cu relaxarea și confortul. Anul trecut, brandul și-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare: Showroom-ul italian de mobilă Domino își amintește cum a început totul.

Astăzi, compania Natuzzi înregistrează o cifră de afaceri anuală de peste o jumătate de miliard de euro, iar totul a început cu Pasquale Natuzzi fiul unui simplu tâmplar care, în 1959, a decis să deschidă un atelier de canapele în orașul Taranto din Puglia: avea doar trei angajați. Cariera profesională a viitorului președinte al companiei Natuzzi —  Pasquale Natuzzi —  s-a început foarte devreme; la vârsta de 19 ani a deschis un atelier de producție în Taranto, unde a confecționat canapele și fotolii pentru piața locală împreună cu trei meșteri. În 1962, s-a mutat la Matera, unde s-a dedicat comerțului.

Experiența comercială nu a fost pierdută, chiar dacă cinci ani mai târziu Natuzzi s-a întors la "prima sa dragoste", producând canapele și fotolii, dar de data aceasta la scară industrială. În 1972 a înființat o companie numită Natuzzi Salotti Srl. Dar un incendiu devastator a distrus întreaga fabrică în 1974. La scurt timp după aceea, o criză națională a zguduit întreaga Italie. Pasquale își mută activitatea la Bari.

Companie de mobilă Natuzzi 

Munca asiduă și dorința de a relansa producția l-au determinat pe Pasquale să caute noi piețe. Anii '80 au marcat un punct de cotitură în dezvoltarea companiei Natuzzi. În timpul unei călătorii în Statele Unite, Pasquale Natuzzi decide să schimbe radical strategia companiei. El a venit cu ideea de a democratiza tendințele pentru o piață mai largă și pentru toate segmentele de consumatori, deoarece produsele companiei fuseseră poziționate anterior ca mobilier de lux, iar sloganul companiei a devenit: «Canapea din piele pentru toți«. Prima canapea Natuzzi din SUA a fost vândută în magazinul Macy's la prețul de 999 de dolari. Succesul obținut în SUA este confirmat de cotațiile de pe Wall Street. Nicio altă companie de mobilă nu este listată la Bursa Comercială din New York.

«Investim toată pasiunea în afacerea noastră. Ne străduim să atingem perfecțiunea, frumusețea și armonia atân în interior, cât și la exterior. Fiecare zi pentru noi —  este ca prima. Credem cu fermitate că antreprenoriatul duce la dezvoltarea societății și a țării noastre. O dragoste profundă pentru muncă a făcut din compania noastră una dintre cele mai bune din lume. Producem 92% din materiale noi înșine: «creștem» pielea, confecționăm rama; deținem propria noastră companie de producere a materialului de umplutură. În acest fel, putem oferi cea mai bună calitate la un preț acceptabil.», —  declară Pasquale Natuzzi.

În prezent, Pasquale Natuzzi continuă să monitorizeze designul și fabricarea de noi produse, lucrând cu managerii pentru a defini stilul, ergonomia și strategia comercială a companiei.  După mai mult de șase decenii de existență, Natuzzi este în continuare liderul mondial în producția de canapele din piele și principalul creator de mobilier de pe piața italiană.

Published date 2021-09-20